Konserter for barn

 

I fra øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyver ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Tonjes univers av krabbekirkegårder, grådige tannféer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg I kofferten? Tonje Unstads barnekonserter er små forestillinger som engasjerer og begeistrer fra første stund.

Her fanges ungene i et spennende univers av originale sanger og magiske hendelser! Unstad kommuniserer med både barn og foreldre, og har vakt begeistring på scener over hele landet. Innholdet er basert på den kritikerroste barneplata "Mygga og Flua" som mottok Spellemannsprisen I 2012.

«Gratulerer Tonje Unstad, som årets publikumsfavoritt! Oppsummeringene av publikums tilbakemeldinger viste at "Mygga og flua" var årets favoritt, med en score på 4,74 av 5. (Poeng er gitt ut fra ferdigheter, formidlingsevne og relevans for målgruppen). 
Kombinasjonen av gode låter, glitrende formidling og meget overbevisende dukkespill gir en helstøpt forestilling som tar barn på alvor. Vi er enige med publikum (oppkjøpere fra kulturhus, festivaler og Rikskonsertene) og anbefaler din konsert til små og store som er på utkikk etter gode barnekonserter!»

-Natasha Peevor-Johnson, Marked for Musikk

 

"Tonje Unstad er ikke bare en dyktig sanger og låtskriver. Hun innehar også den magiske kraften som får treåringer til å sitte stille en hel time."

-Mari Rokkan, Våganavisa